Τρόποι Αποστολής

ΕΛΛΑΔΑ
Οι αποστολές εντός Ελλάδος δεν επιβαρύνονται με επιπλέον έξοδα για αγορές άνω των 45€. Σε αντίθετη περίπτωση η χρέωση είναι 4€. Η αντικαταβολή επιβαρύνεται με επιπλέον κόστος 3€ ανεξαρτήτου ποσού. Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η ACS courier, ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα διανομής στην Ελλάδα. Η παράδοση του δέματος γίνεται σε μία με δύο μέρες από την στιγμή που θα παραδοθεί στον courier και ενημερώνεστε με τον αριθμό αποστολής.

ΕΥΡΩΠΗ και ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Οι αποστολές για τις ευρωπαϊκές χώρες εντός της νομισματικής ένωσης γίνονται με DHL και επιβαρύνονται με 35€ χρέωση για ασφαλισμένα δέματα σε περίπτωση απώλειας και 25€ για δέματα μη ασφαλισμένα, αλλά συστημένα και με αριθμό αποστολής(tracking number). Ο χρόνος παράδοσης με την DHL είναι περίπου 2 με 4 εργάσιμες μέρες.

*Αν η αποστολή γίνει σε απομακρυσμένη περιοχή, ενδέχεται να υπάρχει επιπλέον χρέωση, για την οποία θα ενημερωθείτε πριν την αποστολή για την περαιτέρω αποδοχή ή ακύρωση της παραγγελίας και επιστροφής των χρημάτων.


Για τις επιλεγμένες χώρες εκτός της νομισματικής ένωσης, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο ή η Ελβετία οι αποστολές γίνονται με ΕΛΤΑ και χρέωση 20€. Ο χρόνος παράδοσης είναι 5-12 εργάσιμες μέρες. Προσοχή, τα δέματα αυτής της κατηγορίας μπορεί να υποβληθούν σε επιπλέον τελωνειακό δασμό, τον οποίον δεν γνωρίζουμε και δεν είμαστε υπόλογοι.

*Για όλες τις αποστολές εκτός Ελλάδας δεν υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή, ούτε η δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου.