Τρόποι Αποστολής

ΕΛΛΑΔΑ

Οι αποστολές εντός Ελλάδος δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής. Η αντικαταβολή έχει κόστος 3€. Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η ACS courier, ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα διανομής στην Ελλάδα. Η παράδοση του δέματος γίνεται σε μία με δύο μέρες από την στιγμή που θα παραδοθεί στον courier.
 
*Λόγω του αυξημένου όγκου στις παραδόσεις των εταιρειών κούριερ, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να ξεπεράσει τις 10 μέρες. Κυρίως αφορά για παραδόσεις εντός Αττικής ή σε νησιά. 
 
ΕΥΡΩΠΗ
 
Η παράδοση εντός Ευρώπης γίνεται μέσα σε 5 - 7 μέρες. Τα δέματα αποστέλλονται με ΕΛΤΑ και επιβαρύνονται με 8€.

 

Click & Collect

Αγαπητοί μας πελάτες,

Σας ενημερώνουμε πώς πλέον μπορείτε να παραλάβετε τις παραγγελίες σας μέσω της υπηρεσίας μας 'Click Away' από το φυσικό μας κατάστημα Ερμού 191, Βόλος.

Η διαδικασία που ακολουθείτε είναι η εξής:

1. Πραγματοποιείτε την αγορά σας μέσω της ηλεκτρονικής μας ιστοσελίδας επιλέγοντας "Παραλαβή από το κατάστημα" και τον επιθυμητό "Τρόπο πληρωμής", αναφέροντας στα σχόλια, την ημέρα και την ώρα που θα προτιμούσατε να παραλάβετε το προϊόν.

Προσοχή: Η πληρωμή γίνετε μόνο ηλεκτρονικά: με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα στο e-shop, με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό ή με POS στο εξωτερικό μέρος του καταστήματος.

2. Εν συνεχεία, επικοινωνούμε μαζί σας τηλεφωνικά ή μέσω email για την έγκριση ή τον προγραμματισμό της παραλαβής σας.

3. Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας με την προσκόμιση του email ή του SMS επιβεβαίωσης.

Η υπηρεσία αφορά αποκλειστικά παραλαβές προϊόντων, ενώ για οποιαδήποτε αλλαγή ή επιστροφή γίνεται αποκλειστικά μέσω κούριερ προς το παρών ή από το κατάστημα όταν επέλθει η κανονική λειτουργία. Επισκευές ή τροποποιήσεις ρολογιών και κοσμημάτων δεν γίνονται και δεν συμπεριλαμβάνονται στην υπηρεσία Click Away.

Οι παραγγελίες με παραλαβή από το κατάστημα Click Away εκτελούνται με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης μερικές ώρες ή την επόμενη μέρα για τα διαθέσιμα προϊόντα μας. Για μη διαθέσιμα προϊόντα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για εκτιμώμενο χρόνο.