Φροντίδα Ασημένιων Κοσμημάτων

Καθημερινή φθορά

Βεβαιωθείτε ότι τα κοσμήματα σας δεν έρχονται σε επαφή με αρώματα, σαπούνια, χημικά προϊόντα ή καλλυντικά, καθώς αυτά μπορεί να επηρεάσουν το χρώμα και τη φυσική εμφάνιση των υλικών. Σας συνιστούμε να περιμένετε έως ότου στεγνώσει τελείως το άρωμα ή τα καλλυντικά σας πριν φορέσετε τα κοσμήματα σας. Βεβαιωθείτε επίσης ότι τα κοσμήματα σας δεν έρχονται σε επαφή με σκληρά υλικά όπως μάρμαρο ή πέτρα.

Καθάρισμα

Είναι εύκολο να καθαρίσετε μόνοι σας πολλά κοσμήματα χρησιμοποιώντας απλά χλιαρό νερό και σαπούνι. Μόλις καθαριστεί, στεγνώστε τα κοσμήματα με μαλακό ύφασμα για να αποφύγετε την εμφάνιση νέων αποθέσεων ή σημάδια νερού.


Αποθήκευση

Βεβαιωθείτε ότι τα κοσμήματα σας αποθηκεύονται ξεχωριστά το ένα από το άλλο. Μερικοί πολύτιμοι λίθοι είναι εξαιρετικά σκληροί και δυνατοί και μπορούν να γρατζουνίσουν ή να προκαλέσουν ζημιά ο ένας στον άλλο, εάν έρθουν σε άμεση επαφή. Όταν αγοράζετε ένα κόσμημα, θα σας το στείλουμε σε μια θήκη κουτιού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να την αποθηκεύσετε και να την πάρετε μαζί σας στα ταξίδια σας.


Κολύμπι, μπάνιο και σάουνα

Σας συνιστούμε να αφαιρέσετε τα κοσμήματα σας πριν κολυμπήσετε σε χλωριωμένο νερό ή αλμυρό νερό ή κάνετε μπάνιο. Θα πρέπει επίσης να αποφύγετε να φοράτε τα κοσμήματα σας ενώ κάνετε ηλιοθεραπεία ή στη σάουνα λόγω των υψηλών θερμοκρασιών. Τα κοσμήματα είναι ευαίσθητα και μπορείτε να τα καθαρίσετε χρησιμοποιώντας μόνο ένα απαλό πανί.