Όροι Χρήσης

ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Ο παρών ιστότοπος (www.syrivelis.gr) έχει δημιουργηθεί και διαχειρίζεται από την εταιρεία με την επωνυμία “ΣΥΡΙΒΕΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ” (στο εξής ΕΤΑΙΡΕΙΑ), η οποία εδρεύει στον Βόλο, οδός Ερμού, αριθ. 191. Η χρήση του www.syrivelis.gr πραγματοποιείται υπό την προϋπόθεση της αποδοχής των κάτωθι όρων και προϋποθέσεων. Σε περίπτωση που ο χρήστης δεν συναινεί στη αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων, καλείται να μην προχωρήσει στην επίσκεψη και χρήση του ιστοτόπου.


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, ενδεικτικά συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών, κειμένων, σχεδίων, βίντεο, διακριτικών τίτλων, σημάτων, λογοτύπων, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ή τρίτων μερών που τυχόν αφορούν και προστατεύονται από τη σχετική ελληνική, ευρωπαϊκή και διεθνή νομοθεσία. Η εμφάνισή τους στον ιστότοπο δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι παραχωρεί οποιαδήποτε άδεια ή δικαίωμα χρήσης τους. Απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, διάθεση ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο χρήση συνόλου ή μέρους του ιστοτόπου, παρά μόνο κατόπιν σχετικής άδειας της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ή τυχόν οποιονδήποτε τρίτων μερών.
 

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΡΙΤΩΝ ΜΕΡΩΝ

Ο παρών δικτυακός τόπος είναι δυνατόν να εμπεριέχει συνδέσμους (links) προς άλλους δικτυακούς τόπους τρίτων, οι οποίοι υπόκεινται στους αντίστοιχους όρους χρήσης των των ιστότοπων αυτών. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν ελέγχει το περιεχόμενο των  ιστοσελίδων αυτών και συνεπώς δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημία προκύψει στον επισκέπτη από τη χρήση τους.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη υπόκειται στους κάτωθι όρους χρήσης, καθώς επίσης και στα όσα ορίζονται από το ελληνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές δίκαιο. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεσμεύεται να μην διαθέσει προς πώληση, ανταλλάξει, αποκαλύψει και δημοσιεύσει τα προσωπικά στοιχείων των χρηστών του ιστοτόπου σε τρίτους, χωρίς τη συγκατάθεση του χρήστη, με εξαίρεση τυχόν εκ του νόμου υποχρέωσή της προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές. Οι χρήστες καλούνται να παρέχουν τα προσωπικά τους δεδομένα μόνο στην περίπτωση παραγγελίας – αγοράς προϊόντων. Στην περίπτωση αυτή, οι χρήστες συναινούν στην επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων, προκειμένου να ολοκληρωθεί η παραγγελία – αγορά.


Ο παρών ιστότοπος είναι δυνατόν να χρησιμοποιεί cookies. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή κατά την πλοήγησή στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του. Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

 

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Οι εγγυήσεις όλων των προιόντων είναι από τους επίσημους αντιπροσώπους των εταιρειών και αφορούν την επισκευή του εκάστοτε προιόντος στο αναγραφόμενο χρονικό διάστημα. Όλες οι εγγυήσεις των κατασκευαστών δεν προβλέπουν αντικατάσταση του προιόντος, παρόλα αυτά σε περίπτωση πρόσφατης αγοράς, επικοινωνούμε μαζί σας ώστε να βρούμε τη καλύτερη λύση.

 

ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Όλες οι τιμές που παρουσιάζονται στους καταλόγους μας συμπεριλαμβάνουν τον Φ.Π.Α. 24%. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ η ΕΤΑΙΡΕΙΑ επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές. Για συναλλαγές που πραγματοποιούνται με δόσεις μέσω πιστωτικών καρτών, το ποσό της μηνιαίας δόσης είναι η διαίρεση της τιμής του προϊόντος με τον αριθμό των δόσεων που εσείς επιλέξατε, χωρίς κανέναν επιπλέον τόκο.


ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί και να ενημερώνει οποιαδήποτε χρονική στιγμή και χωρίς καμία προειδοποίηση τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης του.