Επιστροφές Προϊόντων

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την προτίμηση και την αγορά από το κατάστημα μας. Αν παρόλα αυτά δεν είστε ευχαριστημένοι ή θέλετε για οποιονδήποτε άλλο λόγο να επιστρέψετε προϊόντα που αγοράσετε, έχετε το δικαίωμα, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον :

• Επικοινωνήσετε πρώτα με το κατάστημά μας τηλεφωνικά στο 2421032506 ή γραπτά  με e-mail στο [email protected].
• Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να βρίσκονται μέσα στη συσκευασία τους στην κατάσταση που σας παραδόθηκαν, χωρίς να έχουν φορεθεί περαιτέρω της δοκιμής, μαζί με  όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος, όπως το κουτί, την εγγύηση, τα εγχειρίδια λειτουργίας και την απόδειξη λιανικής αγοράς ή το τιμολόγιο. Επίσης θα πρέπει να είναι καλά  συσκευασμένα ώστε να μην υποστούν φθορές κατά τη μεταφορά τους.
• Δεν έχουν αφαιρεθεί κομμάτια από το μπρασελέ του ρολογιού ή δεν έχει γίνει οποιουδήποτε είδους τροποποίηση.

Εάν τα προϊόντα εμφανίζουν φθορά χρήσης ή έχει προκληθεί φθορά από την συσκευασία που κάνατε προς επιστροφή, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα άρνησης αντικατάστασης ή καταβολής χρηματικού ποσού παραγγελίας. Το κατάστημα μας δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια ή φθορά του προϊόντος κατά τη μεταφορά της επιστροφής.

Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων που έχουν κατασκευαστεί κατόπιν παραγγελίας, όπως βέρες ή ταυτότητες που έχουν χαρακτεί ή κοσμήματα τα οποία θέλατε εσείς να προβούμε σε κατασκευαστικές τροποποιήσεις.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων.

Για την αντικατάσταση και οποιαδήποτε μορφής επισκευή προϊόντων, αρμόδια είναι μόνο η ίδια η αντιπροσωπεία. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μεταφορά και παραλαβή προς επισκευή προϊόντων προς και από την εκάστοτε αντιπροσωπεία. Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τους πελάτες μας.